0
Fudbal

BRZA REAKCIJA HRVATSKE POLICIJE: Privedene četiri osobe zbog sramnog transparenta

Objavljeno: 12.06.20 u 16:48

Hrvatska policija privela je četiri osobe zbog osnovane sumnje da su u Zagrebu nosili sraman transparent na kom su ispisane pretnje upućene Srbima.

Srpsko narodno veće objavilo je na svom zvaničnom Tviter profilu fotografiju na kojoj se vide navijači Dinama iz Zagreba kako drže transparent sa pretnjama srpskom narodu.

SKANDALOZAN TRANSPARENT U HRVATSKOJ: Navijači Dinama prete Srbima na najjeziviji način, poruke pune mržnje u Zagrebu (FOTO)

Zagrebačka policija je izdala saopštenje u kom navodi da su četiri osobe privedene zbog ovog incidenta.

Obaveštavamo vas da je 11. juna 2020. bila dojava o narušavanju reda i mira u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu i da su na mesto dogđaja upućeni policijski službenici. Prilikom dolaska policijski službenici nisu zatekli ništa, ali su preduzete radnje kako bi započeli kriminalističko istraživanje. S obzirom na naknadno objavljenu fotografiju na društvenim mrežama, u kriminalističko istraživanje biće uključeno i utvrđivanje okolnosti njenog nastanka. Dosadašnjim postupanjem policije, u službene prostorije dovedene su četiri osobe koje se dovodi u vezu sa događajem – navodi se u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter