1
Domaći fudbal

STATISTIKA JE REKLA SVOJE: ‘Partizanov’ Nikolić najbolji napadač lige, Ben i Sadik mu gledaju u leđa

Objavljeno: 09.06.20 u 11:18
Na ovoj listi golgeterskog učinka iza se nalaze: Ben, Sadik, Vukanović, Matić, Pavlov i Silađi.

Statistika često dosta otkriva u fudbalu, a pogotovo kada su pod lupom napadači. Po učinku Partizan ima Nemanju Nikolića, koji je lider na listi u Srbiji, na koliko minuta trese mreže. Apsurd je da nije u planovima trenera Save Milosevića i to je potvrdio sa dva pogotka u mrezi Stojkovića u subotu u dresu Spartaka. Jesenji deo proveo je u Vojvodini i svojih 15 pogodaka upisao je za 1500 minuta, pa golmani ‘padaju’ svakih 100 minuta.
 
 
Iza Nikolića nalazi se El Fardu Ben ( gol na svakih 134 minuta), Umar Sadik (137 minuta), Aleksa Vukanović (142 minuta), Bojan Matić (144 minuta), Evgen Pavlov (144 minuta), Vladimir Silađi (146 minuta), Dejan Zukić (148 minuta), Luka Stojanović (148 minuta) i Milan Pavkov (151 minut). Do kraja sezone su preostala još dva kola i polufinale i finale Kupa, koje 24. juna zatvara takmičenje u Srbiji i očekuje se da tokom leta pojedinci sa ove liste promene klubove.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. Dok je bio deo ekipe, bio je umisljena zvezda, ponekad je igraci, kukao I stvalno trazio sansu, a kao I nekoliko njegov prethodnika kada je otisao u drugi klub ,,ginuo,, bi protiv Partizana zeleci da pokazes da su u klubu pogresili… takav igrac NIKAD. nije potrban nijednom clubu pa I Partizanu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter