0
Evropske lige

RASTANAK NA POMOLU: Ivanović napušta Zenit

Objavljeno: 08.06.20 u 14:20

Srpski rekorder po broju nastupa za nacionalni tim će, kako stvari stoje, napustiti redove ruskog Zenita ovog meseca nakon što mu istekne aktuelni ugovor.

Ruski mediji javljaju da se Branislav Ivanović i Zenit nisu dogovorili o nastavku saradnje. Iskusni as je u februaru napunio 36 godina i postojale su indicije da će šampion Rusije sačekati istek ugovora.

Zenit je počeo da produžuje ugovore sa svojim igračima, ali Ivanović nije jedan od njih. Sada se postavlja pitanje koji je naredni potez nekadašnjeg kapitena Srbije koji još uvek nije pominjao u kojoj meri se bliži kraj njegove karijere, ali ni to nije isključena opcija. Mnogi navijači Crvene zvezde će priželjkivati njegov dolazak u Ljutice Bogdana, što je ranije često bilo pominjano kao opcija, iako nikada nije bilo pravih koraka.

Zvezda će ovog leta pokušati da se po treći put uzastopno plasira u Ligu šampiona, a za to već počinju da pripremaju tim. Aleksandar Katai je meta kluba nakon  nesrećnog odlaska iz Los Anđeles Galaksija, a Ivanović bi u tom slučaju bio još jedna skupa opcija za upravu crveno-belih.

Do sada su se jos pominjale ponude iz nekih od bogatih azijskih zemalja ili drugih fudbalski manje razvijenih liga, tako da ostaje da se vidi koji je sledeći korak Ivanovića koji bi bez sumnje bio veliko pojačanje za mladu četu Dejana Stankovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter