0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

DOLAZAK NA SCENU: Lukić novi projekat Čukaričkog

Objavljeno: 08.06.20 u 21:59
Mladi vezista pokazao da će ubrzo postati oslonac ‘brđana’, a već se nalazi u tefterima klubova iz Evrope.

Neki novi klinci su dobili šansu u Čukaričkom da debituju na glavnoj sceni protiv Inđije. I jedan od najmlađih Jovan Lukić, odradio je dvadesetak minuta u debitanskom takmičarskom meču, a pokazao da će postati u bliskoj buducnosti oslonac Čuke. Nekoliko dobrih poteza imao je omladinski reprezentativac Srbije, koga su još tokom sezone pratili klubovi iz Evrope, među kojima su Fortuna iz Sitarda i Kaljari.
Bivši igrač Partizana je odradio dobro nekoliko testova pod komandom trenera Aleksandra Veselinovića, a očekuje se da u dva naredna prvenstvena kola Lukić ponovo dobije veću minutazu i hvata zalet za narednu sezonu.
Ovo je dokaz da omladinska skola kluba sa Banovog brda radi dobar posao za najbolji tim na čelu sa direktorom Igorom Matićem, tako sa spremno dočekuju novo pravilio da od naredne sezone dva igraca, rodjena 1999. godine i mlađi moraju da budu na terenu. Ulaganje u bisere će se naplatiti kao što je učinjeno prodajom Mićina u Udineze i Tedića u redove engleskog giganta Mančester siti.
 
FOTO: FK Čukarički
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter