1
Domaći fudbal

BOJAN MATIĆ: Navijači su Partizanova snaga, od detinjstva maštam gol u derbiju!

Objavljeno: 08.06.20 u 11:00

Utakmica protiv Spartaka iznenadila je mnoge navijače, neuspeh iz Subotice ostavlja žal kod igrača, stručnog štaba, utisak je da je Partizan mogao bolje protiv ‘Golubova’, ali taj meč ujedno poziva na oprez.

Za sajt Partizana govorio je napadač Bojan Matić.

– Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Jednostavno za ovaj poraz nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po meni utakmica sezone – rekao je Matić.

TURSKI VELIKAN DOŠAO PO SADIKA: Da li je Partizan spreman na dogovor?

Matić se nada boljem i uspešnijem derbiju po Partizan.

– Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom!

Očekuje da navijači budu prevaga na tasu crno-belih.

– Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači nas dvanaesti igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama.

DVE ‘BOMBE’ PRED VRATIMA PARTIZANA: Davnašnja želja crno-belih ponovo aktuelna, a tu je i Eldžin Kuk

Iskusni napadač veruje da će crno-beli meč rešiti u regularnom delu.

Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje.

Matić je afirmativno govorio o narednom protivniku.

– Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, imaju dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak!

On ističe da mašta gol u derbiju.

Od detinjstva maštam o golu u večitom derbiju i proslavljanju gola sa našim navijačima na južnoj tribini! Sigurno da bi mi to bio najdraži gol u karijeri – rekao je Matić.

FOTO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

  1. Vidi se da je ovaj Matic amater sto se tice derbija jer da nije znao bih da domaci teren i veči broj navijača u derbiju ne znače nista

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter