0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PANKOV: Podrška navijača u derbiju je veoma važna

Objavljeno: 07.06.20 u 15:40
Štoper crveno-belih i heroj penal serije iz Kopenhagena, Radovan Pankov postigao je debitantski gol u dresu Crvene zvezde u pobedi nad ekipom Radnika iz Surdulice rezultatom 4:1.

– Presrećan sam zbog gola, ali i pobede kojom smo potvrdili šampionsku titulu. Utakmica protiv Radnika odlična je uvertira za derbi i utakmicu sezone koja se igra već u sredu. Mnogo sam  želeo da postignem gol, dosta sam razmišljao o tom trenutku. Verovatno sam iz tog pritiska i promašivao neke izgledne prilike, međutim postigao sam svoj prvenac i nadam se da će on biti samo jedan u nizu – naglasio je Pankov.

Nema odmora za izabranike Dejana Stankovića, koji će već u sredu odigrati polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv večitog rivala.

– Obezbedili smo 31. titulu, ali sezona za nas nije završena. Ove godine smo postavili cilj da osvojimo duplu krunu i učinićemo sve da to i ostvarimo. Voleo bih da se upišem u listu strelaca i na sledećeoj utakmici, međutim najbitnije je da ostvarimo pobedu, strelac može biti bilo ko. Radićemo kvalitetno narednih nekoliko dana i u dobrom raspoloženju dočekujemo polufinalni duel.

Dobra poseta na stadionu „Rajko Mitić“, pored smanjenog kapaciteta stadiona, dokaz je koliko su se navijači Crvene zvezde uželeli utakmica crveno-belih.

– Zahvalio bih se navijačima na odličnoj podršci. Sjajno je bilo ponovo čuti pesmu sa tribina i veoma mi je drago što smo im priredili ovakvu partiju. Verujem da će nas podržati i u narednoj utakmici, igraćemo za njih i nadam se da ćemo uspeti da im podarimo duplu krunu koju dugo očekuju – zaključio je štoper crveno-belih Radovan Pankov.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter