1
Evropske lige

Foto Youtube

BARSELONA ODBILA 100 MILIONA ZA FATIJA: Katalonci stavili do znanja da računaju na talentovanog tinejdžera

Objavljeno: 07.06.20 u 13:35

Novinar ‘Diario sporta’ došao je do saznanja da je predsednik Barselone Đozep Maria Bartomeu na poslednjem sastanku Upravnog odbora ispričao da je odbio ponudu od 100 miliona evra za super talentovanog Ansua Fatija!

A do informacije o kom klubu se radi nisu došli.

Jednostavno, klub nema nameru da ga se odrekne još dugo, pošto u ovom 17-godišnjaku vide budućnost u vreme kad se Leo Mesi oprosti.

Fati je prvotimac skoro godinu dana, ima ugovor do 2023, stim da su svi u klubu uvereni da će uskoro produžiti saradnju do 2025.

Skrenuo je pažnju na sebe decembra 2019. kad je postao najmlađi strelac u Ligi šampiona svih vremena (17 godina 40 dana).

U dosadašnjih 24 nastupa za Barsu postigao je pet pogodaka, a na njega računa i novi trener Kike Setijen, kao ne-kad Ernesto Valverde koji ga je ubacio u vatru.

0
0

1 Komentara

  1. A Zvezda hoce da proda Nikolica i Gavrica za milion-dva. Ovo je primer kako klub razmislja o buducnosti. Naravno, Zvezdi trebaju pare, ali za godinu-dve oni ce vredeti po 10 miliona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter