0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

ADMIR ADROVIĆ ZA HS: Postigao sam sto golova i nisam dobio priliku da debitujem za najbolji tim Crne Gore

Objavljeno: 07.06.20 u 12:59
Ne znam razlog i nije mi jasno da posle mlade selekcije ne budem bar na širem spisku, a neko ne „želi“ da nagradi moj lični uspeh – kaže napadač.

Godine su prolazile, ređali su se golovi na kontu Admira Adrovića (32) napadača, koji je nedavno u dresu OFK Titograda po povratku iz Omana upisao stoti pogodak u šampionatima Crne Gore. Standardni član mlade selekcije je čekao i nije dočekao da debituje za najbolju selekciju ‘sokolova’ i u razgovoru za HotSport je otvorio dušu sa jasnom porukom da mu je krivo što nije dobio šansu.
 
– Dva puta sam bio najbolji strelac, a ovde su uvek žmurili na moj lični uspeh. Statistika sve pokazuje i posle mlade reprezentacije i odrađenih kvalifikacija pod komandom Dušana Vlaisavljevića sam zaboravljen. Ne znam razlog i nije mi jasno da bar jednom ne budem na spisku selektora, a toliko njih se promenilo od 2006. godine – kaže Adrović.
Za napadača je najvaznije da bude efikasan.
– I u inostranstvu u osam zemalja sam imao uspeha. Prvi strelac u Hong Kongu, prvak Bahreina, golovi u Ligi šampiona Azije sa Sukataiem, a u dresu Pandura smo igrali grupnu fazu Lige Evrope. Bio sam u Iranu, Dalijenu iz Kine i zbog korone sam napustio Oman da dođem ovde do rekorda.
Konkurencija u napadu je velika.
– Tu su bili Delibašić, Vučinić i Jovetić, a i veliki broj utakmica, prijateljskih testova… Ne znam ko je kriv, mada me boli da sam ignorisan, ali polazim od krovne institucuje FS Crne Gore. Oni su uložili dosta novca za reflektore i samo Grbalj nema tu privilegiju, ali ja nisam ispoštovan za učinak na terenu.
Povratak neće trajati dugo.
– Krenuo sam iz Berana i mlad stigao u Sutjesku i zatim Buducnost. Čekam novi poziv na kraju sezone za neku egzotičnu zemlju, a ovde je moja misija završena upisivanjem ‘stotke’.
Na kraju se osvrnuo na neke nove talente.
– Ima igrača koji pokazuju potencijal, a dolaze Japanci da se kale i igraju bukvalno za siću i kod mene su dvojica. Dođe nekolicina, onda ih klubovi biraju što je postao novi trend – poručio je na kraju razgovora za HotSport, Adrović.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😱 #SergioRamos #RealMadrid

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Privatna arhiva

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter