0
Ostali sportovi

ŠOK U RUMUNIJI: Francuz uhapšen zbog gajenja marihuane, vlasnik kluba očajan

Objavljeno: 06.06.20 u 14:17

Pjer Iv Rago, bek rumunskog CSM Fagaraša, osumnjičen je da je uzgajao i prodavao marihuanu.

Policija je u njegovom domu u Rumuniji i pronašla 400 grama kanabisa, koji je proizvodio u specijalno napravljenom šatoru. Ako se proglasi krivim preti mu od dve do sedam godina zatvora.

Šokirala me je ova vest. Na treninzima nisam imao nikakve probleme sa njim, bio je vrhunski profesionalac. Ne znamo šta se dešava. Žao mi je njega i njegove porodice – rekao je trener Fagaraša Raul Fotonea.

Predsednik kluba je očajan zbog vesti.

Nikad mi nije palo na pamet da bi taj momak, takvih vrednosti, mogao da uđe u ovakve stvari. Nema za šta da ga krivimo kao sportistu, ali ne možemo da kontrolišemo preostali deo njegovog života. Ne mogu da verujem da je ovo istina, čitav tim je šokiran – rekao je Lućijan Fjelk.

Francuz (34 godine) je jedan od najboljih rukometaša Fagaraša, a tri godine je nosio dres Dinama iz Bukurešta, sa kojim je osvojio dve titule. Igrao je i za Minaur iz Baja Marea, a oženjen je Rumunkom, sa kojom ima dete.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter