in , ,

UŽAS U PORTUGALU: Andrija Živković završio u bolnici nakon kamenovanja autobusa Benfike od strane sopstvenih navijača! (VIDEO)

FOTO: Youtube/screenshot

Navijači Benfike kamenjem su gađali autobus fudbalera kluba posle utakmice, a razlog za ovakvo ispoljavanje nezadovoljstva je slaba partija protiv Tondele i nerešen rezultat, te propuštena prilika da se sa vrha tabele skloni najveći rival Porto.

Među igračima bio je i naš internacionalac Andrija Živković, koji je povređen ovom prilikom.

Na autobusu su polomljena stakla i srča se razletela na sve strane, od čega su Živković i Nemac Džulijan Vigl dobili povrede, pa su završili u bolnici na saniranju rana.

Napad se dogodio na autoputu koji vodi od stadiona ‘De Luž’ do trening centra Benfike. Igrači su se vraćali sa prve utakmice u nastavku sezone, posle pauze od tri meseca zbog pandemije virusa korona. Navijača je bilo i oko stadiona tokom utakmice, a oni najnezadovoljniji su organizovali akciju upozorenja posle utakmice.

 
– Garantujemo potpunu saradnju sa vlastima na koje apelujemo da se ulože najveći napori u pronalaženju delinkvenata odgovornih za ova krivična dela – piše u saopštenju kluba.

https://www.youtube.com/watch?v=QijNXh0LSXQ&feature=emb_title

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POSTIGNUT DOGOVOR: Saša Obradović u Crvenoj zvezdi, sam platio obeštećenje da bi došao na klupu crveno-belih!

HOTSPORT TIKET DANA: Sve je veća ponuda, a ovo su naši predlozi za petak!