4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ O POVRATKU KATAIJA: Vrata kluba su mu uvek otvorena, razgovaraćemo…

Objavljeno: 05.06.20 u 20:44

Aleksandar Katai od danas je slobodan igrač i pred njim je izbor nove sredine. Tim povodom oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.
Podsetimo, usled nereda širom Sjedinjenih Američkih Država nakon smrti Džordža Flojda, pažnju tamošnje javnosti privukla je i Tea Kataji. Supruga srpskog fudbalera svojim stavom dovela je do toga da ugovor Los Anđeles Galaksija i bivšeg fudbalera Zvezde bude raskinut

PODRŠKA RASIZMU TEE KATAI: Napadač se ograđuje, Amerikanci besni, traže od Galaksija da ga najuri!

– Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret – počeo je Terzić

Zvezdan Terzić je potom prokomentarisao i mogući povratak Kataija u redove Crvene zvezde, čiji dres je nosio od 2014. do 2016. godine. 

Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom – on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

    • JEBO TE KOROMAN TONI USTASO ODMAH JE JASNO DA NAVIJAS ZA TUDJMANE

      STA KAZE MATEUS ??? O KOME SU SE PISALE KNJIGE ??? ZEKO LOPOVE ??? DJURA FRIZURA MUTAVI ??? TOLE LOPOVE ?? ZEMIUNELO MIRKO MARJANOVIC ??? DACIC ? LJAJIC ? DODIK ?? SNS VUCELA ??? VEPAR SNS VULETA ??? SNS VAZURA ???

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter