0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter

POTEZ VREDAN DIVLJENJA: Vujović nagradu prepustio Červaru, trener zbog pokrenutog biznisa napustio Zagreb!

Objavljeno: 05.06.20 u 22:02

Jedan od najboljih trenera na ovim prostorima oduševio je javnost.

Proslavljeni Veselin Vujović učestvovao je u izboru za najboljeg rukometnog trenera na prostorima bivše Jugoslavije.

– Poštovani prijatelji… Balkan handball svake godine bira najboljeg trenera u regiji uz pomoć vaših glasova. Naravno da mi prija to što sam trenutno na vodećem mestu, ali po svim kriterijumima priznanje za najboljeg za ovu sezonu pripada gospodinu Linu Červaru, osvajaču srebrne medalje s reprezentacijom Hrvatske. Hvala svima koji su glasali za mene, ali ne bira se najomiljeniji nego najbolji u prošloj sezoni-napisao je Vujović na Fejsbuk profilu.

Vujović je potom otkrio čime se danas bavi.

Uložio sam u privatni posao. Imam veliku plantažu voća. Uzgajam kruške i trešnje. I upravo zbog tog posla morao sam da se zahvalim ljudima iz Zagreba koji su na mene računali i u sledećoj sezoni. Posao je takve prirode da bih morao često izostajati, a ništa ne želim da radim površno. Nisam zatvorio vrata Zagreba i uvek ću biti na raspolaganju kad im budem potreban. Naravno da moja trenerska karijera nije ni približno gotova, iako sam o tome razmišljao već mnogo puta – poručio je Vujović.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter