0
Evropske lige

VELŠANIN NEĆE NAZAD U PREMIJER LIGU: Bejlu se ne mrda iz Madrida

Objavljeno: 04.06.20 u 15:09

Iskusni Velšanin je bio povezivan sa brojnim engleskim klubovima imajući u vidu da je u lošim odnosima sa Zinedinom Zidanom, ali će ipak i dalje ostati u kraljevskom klubu.

Geret Bejl ne želi da se vrati u Premijer ligu, to je potvrdio njegov agent Džonatan Barnet.

– On ima veoma dobar život u Madridu, ne vidim zašto bi odlazio odatle. Finansijski, njemu ne treba ništa do kraja života, obezbedio je decu i unuke. Osvojio je sve što se na svetu može osvojiti, osim Svetskog prvenstva, ali igra za Vels i to nije do njega – istakao je Barnet.

Barnet se dotakao i priče o smanjenju plata.

– Dugoročno, vratiće se i cene na tržištu, sledeći televizijski ugovori će biti dobri, kada se vrate navijači. Sponzorstva će otići „gore“, sve će se vratiti. Ne vidim razlog da se spuštaju plate igračima, možda bi klubovi mogli da vide kako da ih bolje vode – navodi menadžer svojevremeno najskupljeg igrača na planeti.

Od Premijerligaša najčešće se spominjao Njukasl, dok je bilo i priča da su za Bejla zainteresovani i pojedini klubovi iz Kine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter