1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PRVO POJAČANJE PRED VRATIMA ‘MARAKANE’ : Zvezda je spremna da aktivira klauzulu, stiže pojačanje iz Poljske

Objavljeno: 04.06.20 u 10:18

Napadač nije igrao za Pogon, a u klubu smatraju da je odlučio da se ‘čuva’, otkupna klauzula iznosi 300.000 evra.

Nije više tajna da Crvena zvezda na listi pojačanja za novu sezonu ima i Srđana Spiridonovića, što je HotSport najavio pre desetak dana. Ipak, igrač Pogona izazvao je buru negodovanja od strane čelnika aktuelnog kluba, koji smatraju da Srbin rođen u Australiji ‘folira’ povredu kako bi se ‘čuvao’ za novi letnji angažman.

BIVŠI PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE IMAO INFARKT: Lukić bio klinički mrtav dva minuta!

Izgleda da je težak poraz od Zagleblja (0:3) kumovao da se čak javnosti požali i predsednik, ali kako stvari stoje njima su ruke vezane. Igrač se još ije oglasio, a jasno je da Spiriodonović čeka kraj sezone da napusti Pogon.

Sledeća destinacija nakon Austrije, Italije i Grčke verovatno će biti Beograd i crveno-beli dom u Ljutice Bogdana. Do tog koraka deli ga Zvezdina aktivacija klauzule po kojoj će Pogonu za otkup krilnog napadača platiti 300.000 evra.

To za Crvenu zvezdu nije velika suma novca, a procenjeno je da igrač može biti dobro pojačanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Očekuje nas konačan rasplred u narednom periodu.

0
0

1 Komentara

  1. Pa gde ih samo nadjete ja kladzu igram svaki dan od kako su otvorene i jos uvek nisam cuo za ovoga…..molim vas nemojte ko Boga vas molimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter