0
Domaći fudbal

SLOBODAN TEDIĆ: Ovaj meč ću pamtiti do kraja života! Ovo je pobeda tima

Objavljeno: 03.06.20 u 18:15

Slobodan Tedić je doigrao partiju karijere, postigao je het-trik u preokretu Čukaričkog protiv Radničkog iz Niša, za plasman u polufinale Kupa Srbije.

– Kao i protiv Vojvodine, slabije smo ušli u utakmicu, lošiji smo bili u prvom poluvremenu. U nastavku smo dominirali, odlično smo odradili presing, nadoknadili smo agresiju koja nam je nedostajala. Po mom mišljenju, zasluženo smo pobedili i ostvarili plasman u polufinale Kupa Srbije – istakao je Slobodan Tedić.

PREKID U SURDULICI: Transparent prekinuo meč, Sudija povukao igrače sa terena

Napadač Mančester sitija na pozajmici u Čukaričkom nije želeo sebe da ističe u prvi plan, već čitavu ekipu.

Đorđe Petrović je odbranio penal, na 2:1 za njih, teško da bismo se vratili da nije bilo tako. Ovo je ipak pobeda čitavog tima, svi su zaslužni, borili smo se, zajedno sa momcima na klupi i trenerima. Ovo je moj prvi het-trik, pamtiću ga do kraja života, zaista sam srećan zbog toga. Ali, već razmišljamo o sledećoj utakmici protiv Inđije, nastavljamo našu borbu za plasman u Evropu – kazao je Tedić, koji je sačuvao loptu sa ovog meča za uspomenu.

FOTO: FK Čukarički 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter