0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POTEZI STANKOVIĆA: Buđenje Ivanića, čeka se Garsija, Boaći na izlaznim vratima

Objavljeno: 03.06.20 u 10:05
Izgleda da je neigranje Ričmonda Boaćija jasan stav da napadač na leto odlazi iz kluba.

Neki potezi trenera Dejana Stankovića su putokaz za budućnost pojedinih igrača u Crvenoj zvezdi, a kako je rukovodstvo najavilo, ostanak Matea Garsije, (ponuda Arisa nije prihvaćena) onda u narednom meču možemo očekivati Argentinca u startnoj postavi!? Klub se na prodaju ‘gaucosa’ može odlučiti samo ako dobije oko dva miliona evra, ali je potrebno da igrač bude na sceni u finišu sezone mada i tada nije sigurna prodaja pored interesovanja Olimpijakosa. 
 
 
Dva gola na dva meča i ‘buđenje’ Mirka Ivanića, koje se čekalo zasluge su šefa stručnog štaba i saradnika da imaju još jednog aduta u Evropi.
 
Postaje sve jasnije da će Beograd posle drugog mandata, kao što smo najavili tokom pauze, napustiti Ričmond Boaći. Kako saznaje HotSport, golgeter nije povređen i na Banjici se nije našao u protokolu, dok u Inđiji nije ušao pored pet izmena. Jasno je da šest meseci pre isteka ugovora njegov status je promenjen i da je cilj rastanak u obostranom interesu.
 
 
Naravno, možda reprezentativac Gane odradi neki meč do kraja sezone, ali manja minutaža od standardnog člana ekipe je jasan stav za novu sezonu struke i kluba. Ako je na prodaju i Milan Pavkov onda ce dva napadača doći kao zamene tu nema dileme.
 
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter