in , ,

PAO POTPIS: Crvena zvezda dovela prvo pojačanje pred novu sezonu!

FOTO: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts nakon prekida sezone, počeo je pripreme za narednu takmičarsku 2020-2021 i to prvo jačanjem redova u mlađim selekcijama.

Naš klub već godinama je prepoznatljiv po najboljim uslovima za rad u svakom pogledu za sve mlade igrače željne napretka i daljeg košarkaškog razvoja.

Prvo pojačanje crveno-beli su dobili u Luki Vudragoviću, talentovanom kadetu KK ‘Vizura’ koji se smatra jednim od najvećih talenata na našim prostorima u generaciji rođenoj 2004.godine. Luka, koji je rođen 2. juna 2004.godine je potpisao višegodišnji ugovor sa našim klubom. Uz pravilan razvoj i napredak koji se očekuje od Luke u sezonama koje dolaze, crveno-beli su dobili jednog od najperspektivnijih igrača u Srbiji koga karakteriše odličan šut spolja kao i dobar skok,.

Luka, za koga su bili zainteresovani brojni klubovi, čak i oni iz inostranstva, je visok 197 centimetara, reprezentativac je Srbije za igrače do 16 godina, igra na poziciji beka šutera i prethodne sezone bio je najbolji igrač, svog, sada već bivšeg kluba, u svom starosnom uzrastu:

Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, mojim klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati. Prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim puno, da puno treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni – rekao je Luka Vudragović prilikom zvaničnog potpisa ugovora na Malom Kalemegdanu.

FOTO: KK Crvena zvezda

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PRŠTI OD GOLOVA: Partizan poveo, duplirao prednost, ali je stigao odgovor Surduličana (VIDEO)

DA LI JE BIO PENAL ZA ZVEZDU: Evo šta kaže sudijski stručnjak (VIDEO)