0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KUP SRBIJE: Rutinska pobeda Partizana u Surdulici, crno-beli treći polufinalista (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 03.06.20 u 19:44

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik u Surdulici sa 2:1, te su i zvanično treći polufinalista Kupa Srbije.
U uzbudljjivoj i otvorenoj utakmici navijači su imali prilike da vide dosta prilika, a Partizan je svoju inicijativu i šanse iskoristio i zasluženo slavio sa 2:1. 

Na samom početku duela usledio je prvi od dva prekida, nakon nekoliko minuta meč je nastavljen, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije ponovo usledio prekid, koji je trajao oko 15 minuta. Nakon što je transparent uklonjen meč je nastavljen.

FOTO: FK Partizan

Imao je Partizan terensku inicijativu. Diktirali su ritam gosti, Natho je u 26. minutu šutirao, ali je bio blokiran. Izraelac je u 37, minutu šutirao snažno sa ivice kaznenog prostora, a Vasiljević je odlično reagovao. Usledila je inicijativa Partizana, u opsadi gola smenjivali su se udarci, još jednom je Natho šutirao, ponovo Vasiljević izlazi kao pobednik iz duela.

FOTO: FK Partizan

Partizan je u drugom minutu nadoknade došao do vođstva. Natho je odlično pronašao Asana, koji je uspeo da savlada odličnog Vasiljevića.

Oprobao je udarac i Lazar Marković, ponovo je kao pobednik izašao golman domaćina. Potom je pretio i Sadik, a siguran je bio još jednom čuvar mreže Surduličana. Nakon konfuzije u odbrani u devetom minutu nastavka meča, Miletić je ispao iz igre, Danoski je probao udarac, šutirao je preko gola.

FOTO: FK Partizan

U 15 minutu produžetka prvog poluvremena Partizan je uvećao prednost. Šutirao je Asano, brani golman domaćina, odbija se lopta ponovo do Japanca, koji je iskoristio konfuziju u odbrani za 2:0.

Danoski je šutirao u sledećem napadu, reagovao je Stojković, fudbaler Radnika prosledio je loptu do Stamenkovića koji je ušao sa klupe i uspeo da smanji na 2:1.

Partizan nije popuštao u nastavku meča, ali nije ni golman Radnika Nikola Vasiljević. Sadik je u 56. minutu pokušao, golman protivničkog tima odlično je reagovao. Dva minuta kasnije pokušao je i Asano, ali je odbrana dobro reagovala. Asano je u 70. minutu imao zicer, šutirao je u golmana, lopta se odbija do Markovića koji nije uspeo da reaguje na vreme. U završnici je preko Vitasa Partizan imao još jednu dobru priliku, ali je defanzivac gostiju šutirao preko gola.

FOTO: FK Partizan

Kada se činilo da će Partizan slaviti 2:1, loše je na visoku loptu reagovao Vitas, ona je išla ka golu Stojkovića koji je krajnjim naporima uspeo da je izbaci u korner.

Kup Srbije 1/4 finale 
Radnik – Partizan 1:2
(Stamenković 45+17, Asano 45+2, 45+15)
Sudija: Srđan Jovanović

Radnik: Vasiljević, Stojanović, Stevanović, Kričak, Jokić, Đorđević (Georgijev), Kostić, Mitošević, Makarić, Danoski, Pavlov (Stamenković)

Partizan: Stojković, Miletić, Vitas, S Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Marković, Natho, Asano, Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter