0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

KUP SRBIJE: Radnički ima za čime da žali, Slobodan Tedić het-trikom odveo Čukarički u polufinale Kupa Srbije!

Objavljeno: 03.06.20 u 17:00

U drugom meču četvrtfinala Kupa Srbije sastali su se Čukarički i Radnički iz Niša. Viđena je odlična fudbalska predstava u režiji dva tima, meč je završen rezultatom 3:2.

Igrao se dobar fudbal na Čukarici, gde je posle tri meseca pred očima navijača odigran fudbalski susret. Niški tim je do vođstva došao u 15. minutu duela. Čumić je imao previše prostora, kasnili su defanzivci Čukaričkog, talentovani vezista je šutirao i lopta je završila iza leđa Đorđa Petrovića.

Ponovo je Nikola Čumić bio precizan, nakon odlične kombinacije posle auta ,Subotić i Letić su kombinovali, lopta na drugu stativu do Čumića, koji ponovo trese mrežu u 24. minutu duela. .

Oslobodili su se u nastavku domaći igrači, Stevanović je oborio Slobodana Tedića na ivici šesnaesterca, a lopta je završila iznad prečke. Ponovo je Tedić pretio u 33. minutu duela, a odbrana Radničkog dobro je reagovala. Do poluvremena videli smo još jedan gol. Nakon duela Todorovskog i Birmančevića, pokazao je Novak Simović na belu tačku, a Tedić je bio precizan, poslao je loptu desno, a Ristića levo.

Još jedan penal viđen je u 54. minutu. Nakon centaršuta Čumića, sudija Novak Simović pokazao je na belu tačku za Radnički. Stefan Mihajlović je šutirao, a Petrović je uspešno skinuo udarac Mihajlovića.

Kaznili su domaći promašaj napadača Nišlija u 82. minutu. Kajević je poslao odličnu loptu, Tedić je uspeo glavom u padu da je pošalje u mrežu iskusnog Ristića za 2:2.

Fudbaler Mančester Sitija na pozajmici u Čukaričkom odlično je iskoristio priliku i prostor koji su mu ostavili igrači Radničkog, svojim trećim golom poslao je Čukarički u polufinale Kupa Srbije.

 

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter