0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ALEKSANDAR VESELINOVIĆ-MI SMO LUDA EKIPA: Primetio sam šta ste uradili, budite drugi put spremni na sve!

Objavljeno: 03.06.20 u 17:24

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Radnički rezultatom 3:2 u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Nakon meča i inspirativnog povratka igrača Čukaričkog, sa osmehom se novinarima Arena sport obratio Aleksandar Veselinović.

KUP SRBIJE: Radnički ima za čime da žali, Slobodan Tedić het-trikom odveo Čukarički u polufinale Kupa Srbije!

– Znam da ste vi velika televizija, ali primetio sam da ste pripremali signal za penale još u toku meča, budite spremni drugi put na sve. Mi smo jedna luda ekipa. Kada počnete utakmicu sa dečijim vrtićem, osam klinaca, u drugom poluvremenu uđe još dvojica mladih igrača. Za srpski fudbal bilo bi odlično da ima više ovakvih utakmica. Bili smo bolji rival, ne umanjujemo kvalitet Radničkog, ali brzo smo primili dva gola zbog pada koncentracije. Ovo je izvanredan uspeh. Ušli smo u četiri najbolje ekipe. Nedostatkom plej-ofa, nismo uspeli u ligi – rekao je Veselinović nakon meča.

Pohvalio je Veselinović celu ekipu.

– Odlično, to je reč koju možemo da iskoristimo za Tedića. Momak ima veliki karakter, mi smo za vreme utakmice pokušavali da tražimo najbolje rešenje, ovo je sila volje koja je rešila utakmicu, inat celog tima – rekao je trener Čukaričkog.

FOTO: ČUkarički 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter