0
Evropske lige

RONALDOVA LISTA NAJBOLJIH: Za Brazilca Mesi najbolji, Kristijana nema ni na listi…

Objavljeno: 02.06.20 u 14:49

Brazilac Luis Nazario de Lima Ronaldo jedan od najboljih napadača svih vremena, napravio je listu po njemu najboljih igrača sveta, svima upada u oči da na listi najboljih nema Kristijana Ronalda.

Ronaldo, koji je u bogatoj karijeri branio boje velikana kao što su Barselona, Inter, Real i Milan, i zbog kojeg su dečaci širom planete krajem devedesetih i početkom novog milenijuma jurili loptu i svi sanjali da budu napadači, do te mere da tereneri nisu mogli da nađu defanzivce u školama fudbala, izneo je svoje viđenje trenutno najboljih igrača na planeti. Poredak je u najmanju ruku iznenađujući.

Mesi je, naravno, broj jedan. Takav talenat nećemo videti idućih 20 ili 30 godina. Sviđaju mi se još Salah, Azar, Nejmar, njega volim da gledam, i naravno Mbape – istakao je Ronaldo za As.

Zuba‘ nije objasnio razlog zašto na spisku nema mesta za Kristijana Ronalda, ali se zato dotakao Mbapea kojeg mnogi ljubitelji fudbala porede sa njim.

Mnogi kažu da izgleda kao ja, vrlo je brz, dobro završava, sjajno se kreće, jednako dobro šutira sa obe noge i ima ogroman potencijal. Pa iako imamo sličnih karakteristika, ne volim poređenja, pogotovo između igrača različitih generacija – objasnio je proslavljeni Brazilac.

Ronaldo je karijeru završio u dresu Korintijansa 2011. godine. U dresu Selesaa je postigao 62 gola, na 98 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter