0
Evropske lige

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP OPREZAN: Maksimalno do kraja

Objavljeno: 02.06.20 u 17:30

Menadžer Liverpula Jirgen Klop priznao je da se raduje nastavku takmičenja u Premijer ligi, a istakao je da će od svoje ekipe zahtevati da svaku utakmicu odigra maksimalno, bez obzira na stanje na tabeli.

Premijer liga će se nastaviti sredinom juna, posle tromesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa. 

– Neverovatno je koliko mi je nedostajao fudbal. Znam da nije najvažnija stvar u životu, ali to je moja strast. Nadam se da se ljudi raduju nastavku sezone, jer smo mi veoma uzbuđeni – rekao je Klop.

Liverpul je trenutno prvi na tabeli sa 25 bodova više od Mančester Sitija.

Lepo je pričati o tome, ali nismo još šampioni i mi to znamo. Blizu smo, ali to ne znači da je titula u našim rukama. U igri je još 27 poena, uradicemo sve kako bismo ih sve ostvojili. Moramo da igramo utakmice i moramo da pobedujemo. Ne želimo da prestanemo da se borimo posle dva meča, ili koliko već. Rezultat nije zapisan u zvezdama, moramo sami da ga ostvarimo – oprezan je Nemac.

Prethodnih dana se pominjala solucija po kojoj bi Liverpul utakmice u kojima bi matematički mogao da osigura titulu igrati na neutralnom terenu.

– Nećemo imati pomoć navijača, ali neće ni drugi. Sa kim god da igramo, bićemo u istoj situaciji, tako da nisam zabrinut. Pokušali smo da simuliramo tu situaciju trenirajući na stadionu kako bismo se navikli. Igraćemo gde god, nije me briga –  zaključio je Klop.

Navijači Liverpula čekaju titulu od 1989. godine i sa nestrpljenjem očekuju nastavak Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter