1
Domaći fudbal

IZ ZVEZDE ZADOVOLJNI: Imali smo cilj koji smo ostvarili, o transferima kada za to dođe vreme

Objavljeno: 02.06.20 u 19:33

Posle utakmice sa Inđijom i plasmana Crvene zvezde u polufinale Kupa, izjavu za medije dao je pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević.

Milošević je rekao da su crveno-beli imali cilj koji su ostvarili.

– Imali smo cilj i taj cilj smo ostvarili. Prošli smo u dalju fazu, ovo nam je druga utakmica u četiri dana posle dva meseca pauze i sve to ima uticaj na igru, pogotovo na terenu ovakvih dimenzija. Imali smo nekoliko šansi da rešimo utakmicu i pobedimo 3:0. Posle tog kiks gola ostalo je malo neizvesnosti, ali pobedili smo. Čestitke igračima, ispunili smo cilj – rekao je on.

KUP SRBIJE: Crvena zvezda je u polufinalu! ‘Blickrig’ Ivanića i Bena dovoljan crveno-belima za nastavak pohoda ka ‘duploj kruni’ (VIDEO)

– Ceo klub, stručni štab i igrači fokusirani su da završe takmičenja. Sve utakmice koristimo da rastemo kao tim. Maksimalno smo fokusirani na završnicu, a kada dođe vreme za transfere, pričaćemo o tome – kazao je Milošević.

 

0
0

1 Komentara

  1. Slabo smo igrali danas u Inđiji! Sa ovakvom igrom, ako se ne poboljša, nemamo nikakvih šansi u Kupu protiv Čukaričkog, Vojvodine i Partizana, a ti možeš da se hvališeš do sutra! Kažeš najvažnije je da smo ostvarili cilj! E, nije to najvažnije, važnije bi bilo da je Zvezda ostavila utisak o smislenoj i brzoj igri. S obzirom na sastav ekipe, teško se mogla očekivati brža igra! Veruj mi da sam kao navijač Zvezde razočaran njenom igrom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter