1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Ima onih koji žele nestabilan Partizan, oni ne mogu da utiču na mene! Čestitam Zvezdi na tituli

Objavljeno: 01.06.20 u 11:25

Dosta bure je u sportskoj javnosti izazvalo pisanje da je Savo Milošević maltretiran od strane navijača Partizana pre mesec dana. Kao dodatak toj vesti došla je informacija da strateg crno-belih napušta Humsku i da mu je već spremna zamena.

Gostujući u jutarnjem programu TV Nova S Milošević je demantovao te navode.

– Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za medije. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Ja nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko – kazao je Milošević.

‘ZEMLJOTRES’ U HUMSKOJ: Savo Milošević napušta Partizan i preuzima premijerligaša, crno-beli spremili zamenu!

On je ukazao da mu je poznato ko je plasirao te lažne priče u javnost.

– Ima onih koji žele nestabilan Partizan. Ni za to nemam vremena, nemam vremena da se bavim time. Poručio sam im da se bave sobom, a ne mogu da utiču na mene i rad u Partizanu. Sami će se oni prepoznati.

Trener Partizana je istakao da su novinari imali mesec i po dana da provere istinitost tih informacija, i da njega niko nije zvao da da komentar.

– Oni koji su plasirali priču su imali vremena, ali su izabrali da paušalno objavljivanju stvari. Ne želim da ulazim u priču, ne pada mi na pamet da ih učim da rade svoj posao. U ozbiljnom novinarstvu morate da istražujete pre nego što nešto pustite u javnost.

SAVO MILOŠEVIĆ: Ne razmišljam o mogućem finalu Kupa, idemo korak po korak

Upitan je strateg Partizana da li je istina da napušta Humsku na kraju sezone.

– Ne bih dozvolio zadovoljstvo onima koji bi da destabilizuju Partizan, rekao je Savo Milošević.

Na kraju je čestitao Crvenoj zvezdi na osvajanju titule i osvrnuo se na nastavak takmičenja u Kupu.

– Iskoristio bih priliku da čestitam titulu Crvenoj zvezdi, a mi ćemo se potruditi da drugi trofej završi kod nas. Neće biti lako, svi žele da osvajanjem Kupa obezbede učešće u Evropi. Ne samo kod nas, već svuda u Evropi, u Kupu su moguća iznenađenja i drugačije su utakmice nego kada se igra u prvenstvu – završio je strateg crno-belih.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter