0
Fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

LUDNICA NA MEČU HRVATSKOG KUPA: Fudbaleri Rijeke i Osijeka se potukli na terenu, a nakon utakmice je usledio haos (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.20 u 13:16

Fudbaleri Rijeke i Osijeka potukli su se tokom utakmice polufinala kupa Hrvatske. Meč je završen rezultatom 3:2 u korist Riječana, koji će igrati u finalu i braniće pehar protiv Lokomotive iz Zagreba.

Mnogo drame i tenzije bilo je u duelu Rijeke i Osijeka, gde su gosti imali prednost od 2:0, a onda se sve promenilo u 56. minutu kada je Klajnhajsler dobio drugi žuti karton.

Osiječani su bili besni na sudiju Igora Pajča zbog isključenja njihovog igrača, zatim i zbog penala, pa je došlo do koškanja i sukoba igrača na kraju meča, dok je nakon utakmice zabeležen i incident.

Delegat je zabeležio da je fizički napadnut jedan od igrača Rijeke. Antonija Čolaka je šakom u glavu udario Erosz Grezda, a incident se desio na parkingu ispred svlačionica, pa je zbog ovoga morala da interveniše i policija.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=mfdRVIupy34&feature=emb_title

 

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter