0
Evroliga

Foto: Laško

KOŠARKAŠKI POTRES: Milan Mačvan završio karijeru! Vest o odlasku u fotelju Virtusa – netačna!

Objavljeno: 01.06.20 u 12:48

Srpski košarkaš Milan Mačvan objavio je da je okončao igračku karijeru u 31. godini!

Problemi sa povredama sprečili su nekadašnjeg reprezentativca da nastavi veoma uspešnu i bogatu karijeru.

Mačvan je istakao da bi voleo da ostane u košarci, a poslednjih nedelja su se navijači Partizana nadali njegovom novom povratku.

– Povratak u Partizan nije isključen, ali u nekom drugom vidu. Verujem da će mnogi biti razočarani i da će se osetiti šokirano, ali ukoliko ne mogu da pružim sto odsto, ako ne mogu da uživam, a ne mogu zbog svojih kolena, ne želim da varam ljude. Pokušao sam da ostanem pošten i da završim karijeru kako valja – rekao je Mačvan za Nova.rs.

On je istakao da bi voleo da ostane u košarci koja je njegov život.

– Voleo bih da ostanem u košarci, košarka je moj život i moja najveća ljubav. Pokušavam da ostanem u kontaktu sa klubovima, sa različitim ljudima. Sigurno ne kroz trenerski poziv. Verujem da ću vrlo brzo znati svoju budućnost i da se nazire neki posao rekao je bivši reprezentativac naše zemlje.

Vest koja se pojavila u toku dana, da će Mačvan sesti u fotelju Virtusa iz Bolonje ipak je netačna i demantovana od strane poznatog novinara Emilijana Karćije, koji je i sam prethodno objavio neproverenu informaciju, da bi se potom izvinio svima.

Foto: Laško

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter