2
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

DOGOVOR SA IGRAČEM: Razvoj Tedića pod palicom Dejana Stankovića

Objavljeno: 01.06.20 u 10:05
Mančester siti će ispuniti želju napadača da se u novoj sezoni kao pozajmljeni igrač školuje u crveno-belom taboru.

Činilo se da nije moguća misija da Crvena zvezda angažuje Slobodana Tedića (20) koji je na kraju sezone zvanično igrač Mančester sitija. Ipak, posle konsultacija u engleskom gigantu su spremni, kako saznaje HotSport, da se talentovani napadač školuje pod palicom Dejana Stankovića. Prelazak sa Banovog brda u komšiluk Ljutice Bogdana su načelno sklopila dva tima, a ‘brđani’ se ne pitaju i za golgetera samo odlučuje član Premijer lige.
 
 
Ranije se spominjalo da će Tedić na godinu dana nastupati u Holandiji, kao braća Ilić, koji su u Bredi i verovatno će ostati tamo još godinu dana. Želja napadača je da obuče crveno-beli dres, a svakako je rejting Zvezde porastao prethodne tri sezone u Evropi. Ovaj potez je bitan zbog bonusa igrača u našem šampionatu i nema dileme da će šampion Srbije tokom leta pokušati da proda Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija.
 
FOTO: FK Čukarički
0
0

2 Komentara

  1. Ovo je dokaz da Zvezdu ne vode sposobni nego podobni ljudi, kojima je data autonomija u radu! Njihov rad se svodi na proizvodnji gluposti u nizu. Kadrovska rešenja su im haotična! Ne zna se što je gore ili dovođenje ispod prosečnih škart “kapitalaca” koje nigde ne mogu prodati, ili postepeno gašenje svoje omladinske škole, kroz permanentno puštanje niz vodu čitavih generacija. Njihov rad me podseća na dokonog psa koji pokušava da ugrize svoj sopstveni rep! Kada dođe do privatizacije, ove neznalice koje sada vode Zvezdu, će biti daleko od Marakane!

    0
    0
    Odgovori
  2. Glupost je razigravati tuđeg igrača! To se radi kad baš nemaš kratkoročno rešenje za neko mesto u timu. Zvezda ima Boaćija, Pavkova, Tomanea, Vukanovića u mlađim kategorijama talentovanog Krstovića i Burmaza, tako da nam Tedić ( tuđi igrač) nije potreban.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter