0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘DELIJE’ SU JEDVA DOČEKALE: Fudbal se vraća na Marakanu!

Objavljeno: 01.06.20 u 14:55

Posle skoro tri meseca ponovo će se zakotrljati lopta na stadionu Crvene zvezde. Poslednja zvanična utakmica odigrana je 14. marta, a sigurno je da su se navijači crveno-belih uželeli novih sportskih dvoboja.

Upravo će meč sa Radnikom biti prilika da se sa tribina pruži podrška izabranicima Dejana Stankovića, uz poštovanje svih propisa od strane Vlade Srbije.

Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje korona virusa. U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije korona virusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada. Sve karte koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2920), važiće i za susret sa Radnikom.

Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter