3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SEDMORICA SLOBODNIH: Na koga Partizan računa naredne sezone, a ko bi mogao da ode, Trinkijeri pod ugovorom!

Objavljeno: 31.05.20 u 11:26

Pred košarkašima Partizana je još jedna sezona u kojoj će morati da se zadovolje Evrokupom, barem tako govore signali iz Evrolige u ovom trenutku.

Pod palicom Andree Trinkijerija klub je ove sezone skockao odličan tim, u Evrokupu i domaćem prvenstvu crno-beli igrali su atraktivnu i košarku brzog tempa, sa dosta šutiranja za tri poena.

Nema sumnje, Partizan je imao tim za najviše domete, a naredne sezone moraće da krene od ‘nule’. Navijače zanima sa čime to raspolaže Partizan pred nastavak sezone. Dobra vest jeste da je srž ekipe potpisana na duže staze, ipak, sedmorici igrača ističe ugovor, a ‘Grobari’ se već nadaju da će Nemanja Gordić, kao i Novica Veličković produžiti ugovor.

Dobra je vest da će Andrea Trinkijeri biti pod ugovorom i naredne sezone, a hoće li ostati, u mnogome zavisi od ambicija koje klub ima, odnosno kome će se takmičenju privoleti naredne sezone. Ostoja Mijailović je najavio konferenciju za medije za 4. jun, tada će se više znati o planovima kluba.

Dok čekamo odluku kluba, osvrnimo se na podatke koje je izbacio ‘Sportski žurnal‘, list daje uvid u to ko će sledeće sezone nastupati u Partizanu, a kome će najverovatnije crno-beli tražiti zamenu.

Igrači kojima ističe ugovor: Brajan Angola, Nemanja Gordić, Džejms Makadu, Novica Veličković, Stefan Birčević, Redži Reding, Žanis Pejners.

Ugovor na još jednu sezonu: Kori Volden, Ognjen Jaramaz, Nikola Janković, Rašon Tomas. 

Ugovor na dve sezone: Rade Zagorac, Markus Pejdž.

Ugovor na tri sezone: Vilijam Mozli.

Višegodišnji ugovor: Uroš Trifunović.

Juniori: Luka Tarlać, Lazar Stefanović.

Igrači na pozajmici, pod ugovorom: Dušan Miletić, Aleksej Nikolić, Stefan Janković.

Trener Andrea Trinkijeri: Ugovor do 2021. godine.

FOTO: KK Partizan 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter