3
Domaći fudbal

FOTO: Youtube

TRANSFER BOMBA U ZVEZDI ODMAH NAKON OSVOJENE TITULE: Spiridonović na vratima ‘Marakane’, Poljaci objavili detalje

Objavljeno: 30.05.20 u 10:55

Kao što je HotSport najavio fudbaler Pogona Srđan Spiridonović na pragu je da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, a tu informaciju potvrđuju i poljski mediji, koji su objavili i detalje transfera.

Poljski ‘Super express’ piše da će Pogon dobiti 300.000 evra na ime obeštećenja, dok će Spiridonoviću biti isplaćena godišnja plata od 400.000 evra neto, što je, kako je navedeno, znatno više nego što je imao u Poljskoj.

OTVOREN KONKURS: Na spisku Zvezde i igrač iz Poljske

Spiridonović ima srpsko i austrijsko državljanstvo, ali nikada nije igrao u Srbiji, a među klubovima za koje je nastupao izdvajaju se Rapid i bečka Austrija, Vićenca, Mesina, Admira i Panionios.

Dolazak Srđana Spiridonovića praktično znači da će redove crveno-belih pored Veljka Simića verovatno napustiti i Mateo Garsija.

0
0

3 Komentara

  1. Haha koja glupost ! Bomba ? Pa on se nije mogo u austrijskoj ligi izbori ! Nazalost kupujemo igrace 2 ili 3 kvaliteta umjesto da zadrzimo nase malde igrace

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter