6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ASANO: Ovo je dobar početak! MARKOVIĆ: Čestitam Zvezdi titulu, da li je bilo regularno, na njima je! STEVANOVIĆ: Vredno radimo, želimo kup (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.20 u 20:18

Fudbaleri Partizana bili su ubedljivi u današnjem duelu protiv Mladosti. Crno-beli su u meču 27. kola Superlige Srbije slavili sa 4:1.

Odličnu rolu imao je Takumo Asano. Japanski internacionalac se bolje služi fudbalskim veštinama nego engleskim jezikom, ali je ipak stao pred kamere kako bi izneo svoje utiske sa današnjeg meča.

– Srećan sam zbog gola. Kada sam postigao gol, Sadik mi je poslao dobru loptu, a ja sam prosledio dobru do Nathoa, a on je potom vratio loptu meni. Bilo je lako postići gol. Ovo je dobar početak – rekao je Asano.

Lazar Marković bio je raspoložen večeras

Od mene je dosta gol. Igrali smo dobro, dobro smo se osećali. Idemo u Surdulicu na osvajanje kupa. Mi uvek ciljamo titulu, tako je kako je što se tiče ove sezone, drugi smo i to je ok. Nismo zadovoljni, ali je Zvezda osvojila titulu, da li je bilo regularno ili ne, na njima je – rekao je Marković.

Prelep je bio i pogodak Filipa Stevanovića.

– Presrećan sam zbog gola, presrećan sam što smo nastavili da treniramo i da ređamo pobede. Pokušaćemo da osvojimo kup. Očekuje nas utakmica sa Radnikom, znamo šta nam je cilj, vredno radimo za sve što nam dolazi – rekao je Stevanović.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj Marković , fudbaler u pokušaju , shvatiće da će ovakvim izjavama , ukoliko se sastanu u kupu igrači Zvezde imati poseban motiv protiv „pastorčadi“. Trpaj Tvezdo , trpaj i ne vadi !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Zapravo tu titulu je Sud udruzenog rada VRATIO Partizanu, jer mu je VAS savez oduzeo nakon sto nije hteo ucestvovati u vasim namestalkama.

      0
      0
      Odgovori
  2. Neverovatno koliko su ljudi pristrasni,verovatno se zato i zovu navijaci.Zadnjih 10=20 godina je smesno sta rade Partizan i pogotovo Zvezda.Sve se zna pre pocetka prvenstva a ko se drzna da igra protiv ,,velikih,,ispada.Znaju i namestaju to u FSS,na celu sa Kokezom ali svi se prave ludi jer cuvaju svoje pozicije.Srbija je jad i beda od postenja,Sve se svodi na klupski i partijski interes i briga nas sto nas svet ismejava.Nema nama spasa.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta kaze Markovic dali je bilo regularno??? i ja se pitam kad neko zaostaje 11 bodova a zaostajao je i vise postavlja se pitanje dali je taj konkurentan prvoplsiranom na tabeli,, o reguralnosti mozemo pričati i na danasnjoj utakmici kad trener Mladosti izvodi rezervni sastav i kad je dosudjen nepostoječi penal nad Sadikom u trenutku kad se utakmica lomila,, a svi znamo da onaj jadni Sadik nemoze pretrčati 10 metara da se nespotakne i ne pane sam naravno to danas sudija nece da vidi,, itd naravno ti tako ostečeni posle pričaju o reguralnosti prvenstva,,

    0
    0
    Odgovori
    • Sve regularno, kao sto je regularno sviran penal pri rezultatu 0:0.
      To sto je zvezdin igrac 10cm van 16, je ono….bas regularno, koa i titula koju ste osvojili.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter