4
Domaći fudbal

LALATOVIĆ ‘PODIGAO PRAŠINU’ PRED KUP: Siguran sam da će Mladost igrati sa petim timom protiv Partizana

Objavljeno: 29.05.20 u 19:53

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigrali su nerešeno u derbiju 27. kola Superlige Srbije, a trener Novosađana Nenad Lalatović ocenio je igru svojih igrača nakon duela, a osvrnuo se i na predstojeće četvrtfinale Kupa Srbije protiv Mladosti.

– Prvo poluvreme je bilo dobro. Imali smo agresivnosti i svežine, odlično smo se kretali. Morali smo da rešimo meč u prvih 45 minuta. Čukarički je bio bolji u drugom poluvremenu. Moji igrači su se povukli kod 1:0, ali dobro. Mi smo skoro sigruno obezbedili Evropu. Čukarički ima izvanredan tim. Smatram da zaslužuju i oni da igraju u Evropi, ali videćemo da li će se to desiti – rekao je Lalatović posle utakmice.

On se zatim osvrnuo na četvrtfinalni meč u Kupu Srbije protiv Mladosti koji se igra u sredu. Pre toga okršaja, ekipa iz Lučana će u subotu od 17.30 da gostuje Partizanu.

– Siguran sam da će Mladost igrati sa petim timom protiv Partizana. Oni se pripremaju ova dva meseca za Vojvodinu. Ja sam se do sada pripremao za Čukarički, a od sada ću za Lučane – zaključio je Lalatović.

0
0

4 Komentara

  1. Sta si umislio, pa ne trniras Barsu da bi neko o tebi razmisljao dva meseca?!Prevara ili stranacki trener ne moze da podnese sto je u drugom planu, pa hoce da se gura.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter