0
AdmiralBet ABA Liga

NAVIJAČI ZVEZDE U EUFORIJI, SPREMA SE ‘BOMBA’ NA MALOM KALEMEGDANU: Dejan Radonjić na pragu povratka u redove crveno-belih!

Objavljeno: 28.05.20 u 11:57

Jedan od najtrofejnijih trenera u novijoj istoriji KK Crvena zvezda Dejan Radonjić blizu je povratka u redove crveno-belih.

Vest o odlasku Dragana Šakote sa mesta prvog trenera ekipe sa Malog Kalemegdana samo je podgrejala informacije da će miljenik ‘Delija’ i prvi pik čelnika Crvene zvezde, Dejan Radonjić ponovo sesti na klupu šampiona ABA lige.

RASTAJU SE DRAGAN ŠAKOTA I ZVEZDA: Crveno-beli u potrazi za novim šefom stručnog štaba!

Kako saznaje HotSport, u narednim danima je moguć poziv trofejnom treneru da se vrati i vodi ekipu u sledećoj sezoni u Evroligi i novom pokušaju da se osvoji titula u ABA ligi.

Radonjić je bez angažmana otkad je otišao iz Bajerna početkom godine. Navijači bi ga rado ponovo videli pošto je sa Zvezdom 2016. godine stigao do četvrtfinala Evrolige, a sa crveno-belima je za četiri godine osvojio devet trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter