0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

VIRTUS KOMPLETIRA TIM: Sale dobio novo pojačanje!

Objavljeno: 27.05.20 u 20:12

Virtus iz Bolonje ozvaničio je dolazak Amara Alibegovića, koji dolazi iz Virtus Rome za koju je prošle sezone beležio 10,5 poena i 7,2 skokova po meču.

Klub iz Bolonje na čijoj klupi sedi naš Aleksandar Đorđević pokušava da forima ekipu koja će biti kadra da se sledeće sezone preko Evrokupa domogne Evrolige, što je klubu bio cilj i ove godine, ali ih je sprečio koronavirus. Novo pojačanje crno-belih je Amerikanac poreklom sa ovih prostora.

Alibegović, visok 206, koji je rođen 1995. godine u američkom Oregonu nije krio zadovoljstvo zbog prelaska u Virtus, koji će i sledeće sezone učestvovati u Evrokupu.

Ponosan sam da budem deo Bolonje, vrhunski klub, gde ću imati šansu za novo iskustvo sa velikim šampionima – poručio je Amar.

Zanimljivo da je krilni centra sin nekadašnjeg reprezentativca SFRJ u mlađim selekcijama, Teomana Alibegovića, koji je sa Đorđevićem osvojio zlato na Svetskom prvenstvu 1987. godine u Italiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter