0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ: Protiv Rada ćemo dati sve od sebe da matematički obezbedimo titulu!

Objavljeno: 27.05.20 u 15:33

Najavio je stameni štoper Nemanja Milunović da je spreman za nastavak sezone pogodivši mrežu Grafičara u generalnoj probi pred nastavak sezone.

Uz to, veruje rođeni Čačanin da će Crvena zvezda već u narednom kolu osvojiti titulu u meču u kom će izabranici Dejana Stankovića gostovati Radu u petak od 19 časova i 30 minuta.

– Idemo na pobedu protiv Rada, tu nema nikakve dileme. Daćemo sve od sebe da već u petak i matematički obezbedimo titulu. Svesni smo da, ako odigramo najbolje što možemo, niko u prvenstvu ne može da nam papira. Sve to smo dokazali time što smo tokom čitave sezone igrali dobro u ligi i pobeđivali. U svakom slučaju, šta god da bude u petak, mi ćemo gledati da pobedimo sve utakmice do kraja sezone – počinje Milunović.

Posle više od dva i po meseca, odigraće izabranici Dejana Stankovića takmičarsku utakmicu.

Spremni smo, ali uvek može bolje. Radili smo dobro prethodne tri nedelje, uz to smo svi kod kuće održavali formu. Vidi se maksimalna ozbiljnost na treningu i na prijateljskim utakmicama koje smo rutinski rešavali u našu korist. Ipak, moram da napomenem da Crvena zvezda ima svetlu budućnost, što se videlo u te dve provere.

Upravo je Milunović golom u 79. minutu slomio odbranu Grafičara koja se do tada sasvim dobro držala.

Uvek mi znači gol, pogotovo jer sam u protivničkom kaznenom prostoru samo kad je prekid u pitanju, pa nemam mnogo prilika da ugrozim gol rivala. Ipak, kao defanzivcu, najviše me raduje to što nismo primili golove u dva pripremna meča. Srećan sam i zbog pristupa svih fudbalera, maksimalno smo shvatili naše obaveze i time pokazali koliko smo se uželeli fudbala.

Prazne tribine ne utiču pozitivno na fudbalere, pogotovo na igrače Crvene zvezde koje bodre najbolji navijači na svetu kako tvrdi Milunović.

Negativno utiče na psihu to kada izađete na teren, a budu prazne tribine. Mi smo profesionalci, navikavamo se na okolnosti. Sigurno će nam nedostajati navijači, pogotovo Delije koje su naš dvanaesti igrač i koji su uvek tu uz nas. Nadam se da će situacija dozvoliti da se što pre vrate na tribine – podvlači Milunović.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter