1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

KRAJ ABA LIGE: Zvezda i njih devet nadglasalo Partizan i Crnogorce, šampiona NEMA!

Objavljeno: 27.05.20 u 17:07

Završen je prvi deo video sastanak ABA lige na kom je doneta odluka da se sezona prekida i poništava, a razlog je odluka Evrolige da je i tom takmičenju kraj.

Rezultat 9:3 u korist onih koji su glasali za to da se ABA liga ne nastavi i da sezona bude poništena. Kao obrazloženje navedeno je to da Evroliga ne nastavlja svoje takmičenje i da će sledeće sezone igrati isti timovi kao i ove – sa Jadrana Crvena zvezda. To su klubovi okarakterisali kao manjak motiva za nastavak prvenstva. Klubovi koji su glasali da se sezona poništi su Crvena zvezda, Olimpija Cedevita, Primorska, FMP Železnik, Igokea, Krka Novo mesto, Mega i Zadar.

Tri kluba su bila za to da se odluči o šampionu Jadrana. To su Partizan (lider na tabeli kolo pre kraja), Budućnost i Mornar.

Sastanak je još u toku, sezona će po svemu sudeći biti poništena, čeka se kraj i potvrda ove informacije…

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Srecan rodjendan Ostoja aliprodanović bio je u pravu Lucic Partuzsnu je potreban jaci kadar za celnika ovo sa Ostojom je tanko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter