3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ČEKA SE RASPLET: Fudbaler Čelsija trenira sa Partizanom, da li će Partizan aktivirati ‘bombu’?!

Objavljeno: 27.05.20 u 11:13

Uz dozvolu stručnog štaba na čelu sa trenerom Savom Miloševićem treninzima Partizana od juče se priključilo novo lice.
Reč je o Danilu Pantiću. Ipak, ovo nije priprema za novi treći mandat veziste u Humskoj, već igrač nakon rastanka sa Videotonom želi da radi na održavanju kondicije do pronalaženja novog angažmana.

KK PARTIZAN NAJAVIO KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Crno-beli 4. juna izlaze pred javnost gde će govoriti o prekidu sezone

Problem je Čelsi, sa kojim igrač ima važeći ugovor do juna 2021. godine, ali Pantić je započeo proceduru raskida ugovora sa londonskim gigantom kako bi ovog leta bio slobodan u izboru nove sredine.

Opcija je novi odlazak u inostranstvo, a spominjali su se klubovi iz Turske, mada je tamo sve još pod ‘blokadom’ i nastavak sezone je planiran tek za 12. jun i ostalo je da se odigra još osam kola.

‘ZEMLJOTRES’ U HUMSKOJ: Savo Milošević napušta Partizan i preuzima premijerligaša, crno-beli spremili zamenu!

Crno-beli žele da u narednoj sezoni ‘izguraju’ u prvi plan Lazara Pavlovića, a ako ostane Sejduba Suma neće žuriti sa pronalaskom alternativnog rešenja.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Dokle vise to bedno ponizavanje momka koji je tek zreo da pruzi najvise! Kamo srece da Danilo uspe da se otrese Celzija i dodje ponovo u svoj klub! A vi gancici blatite tamo svoje nabedjene meteorite!

    0
    0
    Odgovori
  2. Molim vas ne pominjite vise foskule Ivice Ilieva,Pantic bi bio bomba u Zagubici dok kod nas obican splavaros poput Lole.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter