0
Evropske lige

FOTO: Instagram

BORDO VERUJE U SRBINA: Jovanoviću novi ugovor?

Objavljeno: 27.05.20 u 17:20

Prema pisanju uglednog L’Ekipa srpski defanzivac Vukašin Jovanović produžiće ugovor sa Bordoom.

Vukašin Jovanović je pred produžetkom saradnje sa Bordoom. „Žirondinci“ planiraju da ponude novi ugovor bivšem kapitenu naše mlade reprezentacije.

Jovanović je dugo bio standardan i među najbolje ocenjenim igračima kluba sa ‘Matmut Atlantik’ stadiona. Međutim početkom godine je izgubio mesto u startnoj postavi. Ipak, prema tvrdji L’Ekipa klub je kontaktirao menadžere srpskog štopera oko produžetka trenutnog ugovora koji važi do 2021. godine i ovo leto je bila zadnja šansa da klub na njemu uzme adekvatno obeštećenje.

Potencijalni reprezenntativac je prošao omladinsku školu Crvene zvede za čiji prvi tim je nastupao dve sezone nakon čega je u zimu 2016. prešao u Zenit. Upravo iz Sankt Peterburga je stigao u Francusku, prvo na pozajmicu nakon koje je popisao ugovor. Za mladu reprezentaciju Srbije čiji je bio kapiten je zabalezio 25 nastupa, a bio je i član omladinske selekcije koja se popela na svetksi tron 2015. godine na Novom Zelandu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter