3
AdmiralBet ABA Liga

MALJKOVIĆ UDARIO NA BARTOMEUA: Zar prostor od Milana do Atine nije zaslužio dva mesta u EL? Čime je to Zenit zadužio evropsku košarku više od Partizana?

Objavljeno: 26.05.20 u 11:15

Evroliga je donela odluku da se sezona ne nastavi, a da sledeću igraju timovi koji su nastupali ove sezone.

Iz ABA lige to će biti Crvena zvezda, iako je svoju šansu kao lider ABA lige čekao Partizan. Ali, crveno-beli će i naredne sezone igrati u ‘eliti’. To je bila i tema ‘Jutarnjeg programa’ Prve televizije gde su gosti bili predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije i legendarni košarkaški radnik Božidar Maljković i novinar Vladimir Stanković. Posebno oštar bio je Božidar Maljković koji je otkrio šta je pitao prvog čoveka Evrolige Đordija Bartomeua i postavio mu još neka pitanja.

– Pitao sam Bertomeua jednom prilikom, i Saša Đorđević je bio prisutan, kako gleda na to da od Milana do Atine nema evroligaša? Ja sam zvezdaš, ali rekao sam mu da radi respekta prema ovim prostorima, prema Bogdanoviću, Bjelici, Dončiću, Jokiću i momcima koji igraju u NBA, prema svemu što smo dali košarci, ABA liga i region moraju da dobiju još jedno mesto u Evroligi – rekao je Maljković i postavio novo pitanje čelniku EL:

– Čitao sam kako Đordi Bertomeu kaže da nema poklona, a ja se pitam a šta je to Zenit zadružio evropsku košarku više od Partizana? Ako ćemo do poklona, po meni džentlmenski bi bilo da još dva kluba, najbolja u Evrokupu, igraju Evroligu sledeće sezone. To su Partizan i Virtus iz Bolonje.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter