5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

RATKO VARDA: ‘Partizan je od Evrolige dobio veliki srednji prst’

Objavljeno: 25.05.20 u 20:16

Evroliga je danas donela odluku o kojoj bruji košarkaška Evropa.

Dok su jedni zadovoljni, postoje i strane koje nisu zadovoljne odlukom čelnika Evrolige da se sezona završi bez šampiona, odnosno da naredne sezone nastupaju isti klubovi kao i ove.

VUJOŠEVIĆ:’Koliko poznajem Partizanovu publiku, neće se predati, sada će podržavati klub još više

Bivši košarkaš Ratko Varda važi za čoveka britkog jezika koji uvek govori ono što misli, tako je na društvenim mrežama odlučio da prokomentariše odluku Evrolige.

– Možda će sada nekim ljudima biti jasno da je FIBA federacija košarke uvek bila, a ULEB privatni bankomat moćnika. Najbolja ekipa u ABA i ULEB kupu (Evrokupu) ne dobija apsolutno ništa osim jednog velikog srednjeg prsta! Iako je bio glavni favorit za osvajanje i ABA lige i ULEB kupa. U Evroligi ima mesta za tim koji nikad nije osvojio jedan jedini trofej i koji postoji par godina. I možda ću opet biti ‘onaj bivši košarkaš’ koji lupa gluposti jer mu je dosadno, ali ABA liga je cirkus koji ti ne donosi apsolutno ništa zbog koje domaća košarka ide u provaliju. Svaki sportista i svaka sportska ekipa bi trebalo da budu nagrađeni jer su bili najbolji te godine. Sad ćemo videti da li će MZT i Borac Čačak ući u ABA ligu ili će i to da se poništi. Cirkus – zaključio je bivši košarkaš crno-belih.

FOTO: KK Partizan/Screenshot

0
0

5 Komentara

    • Ne zivi se od stare slave…. Morate to da shvatiti, zalite se na koronu ne na odluke koje su bile ocekivane…. Kad vec nista ne moze da se zavrsi na terenu….. Samo su grci proglasili sampiona… Rusi ponistili, italijani takodje, turci takodje…. Niko mi ne moze reci da je grcka liga ozbiljna…. A svake godine istupaju iz nje Ili panatinaikos ili olimpijakos….Ne kazem ni da je aba liga bolja….Ali to sto je partizan bio prvi u aba I uleb kupu… Ne znaci ni da bi osvojio…. Kao I efes koji je totalno Izdominirao ove sezone…. Pa su ljudi stoicki prihvatili odluke I okrecu se novoj sezoni….Sta da kaze barselona koja je u Tim ulozila najvise para I takodje posle duzeg vremena bila konkuretna za osvajanje svega….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter