0
F1

OHRABRUJUĆE OČEKIVANJE: Masa se nada Šumaherovom povratku na stazu

Objavljeno: 25.05.20 u 17:17

Od kada je doživeo nezgodu na skijanju krajem 2013. godine, život Mihaela Šumahera ne prestaje da interesuje javnost kao kada je žario i palio stazama Formule 1.

Iako se o njegovom stanju malo toga zna svi se nadaju opravku čoveka zbog koga su klinci Formulu 1 voleli i pratili kao fudbal.

Šumaherov dugogodišnji klupski kolega iz Ferarija, Brazilac Felipe Masa, u izjavi za „Foks Sport“ rekao je da veruje da će se njegov veliki prijatelj vratiti na stazu.

Znam u kakvom je stanju. Imam sve informacije, jer smo nas dvojica uvek bili bliski. Sa njegovom suprugom Korinom se nisam često družio, jer nije dolazila na trke. Ova situacija nije nimalo laka i moramo da poštujemo porodicu. Ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim? Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu – istakao je Masa za „Foks Sport„.

Felipe Masa je pored Ferarija vozio još za Zauber i Vilijams u periodu od 2004. do 2017. godine kad je ostavario 11 pobeda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter