0
ATP

FOTO: Screenshot

ĐOKOVIĆ: Nisam želeo ovo da objavljujem na društvenim mrežama da ne bih izazivao bes drugih tenisera!

Objavljeno: 25.05.20 u 16:44

U organizaciji Teniskog saveza Srbije i najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića biće organizovan ‘Adria Tour’

Najbolji teniser sveta okuplja od 13. juna do 5. jula vrhunske zvezde belog sporta na turniru „Adria Tour„, koji će početi u Beogradu. Turnir se kasnije seli u Hrvatsku, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, a direktne prenose mečeva moći ćete da pratite ekskluzivno na Sport klubu.

Potvrđen je dolazak Dominika Tima, sa kojim se Novak sastao u finalu Australijan opena.

U kući u kojoj odsedamo imamo teniski teren. To nisam želeo da objavljujem kako ne bih izazivao bes ostalih tenisera. Osećam se dobro, igrao sam tokom pauze dosta tenisa – rekao je Novak Đoković na današnjoj konferenciji za medije.

On je potom govorio o organizaciji ‘Adria Tour’-a.

– Na čitavu turneju Jadranskih turnira gledam ozbiljno. Stalo mi je da to prođe najbolje što može, da bude organizacija visokog kvaliteta. Teniske zvezde koje prvi put dolaze, želim da odnesu pozitivne utiske iz naše zemlje – pokrenuo sam ovu ideju i svakodnevno sam u komunikaciji sa savezom i ljudima iz organizacije. Znam da se mečevi ATF-a i ATP-a neće igrati do avgusta. Imaću dovoljno vremena da se nakon igranja na šljaci na balkanskom turu prebacim na tvrdu podlogu – rekao je Đoković.

‘Adria Tour’ će biti održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju, 5. jula gde će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter