0
Vaterpolo

DELFINI PONOVO NA OKUPU: Počinju sa treninzima na Košutnjaku

Objavljeno: 25.05.20 u 17:38

Napokon sa radom kreću i naši zlatni vaterpolisti. Olimpijski pobednici danas počinju sa treninzima na bazenima na Košutnjaku, gde će raditi u serijama do 25. jula.

Prve nedelje radiće se do 29. maja, drugi ciklus je od 1. do 6. juna, i tako sve do 25. jula, s tim što će igrači posle četvrte nedelje dobiti desetodnevni odmor.

Na današem početku priprema se učekuju: Gojko i Duško Pijetlović, Rističević, Vico, Lazić, Velkić, Ranđelović, Aleksić, Drašović, Vučinić, Tomić, Filipović, Dedović, Prlainović, Subotić, Stojanović, Gogov, Viktor i Strahinja Rašović.

To je spisak igrača sa kojima ćemo raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mlađih kategorija, postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priključimo radu – izjavio je selektor Dejan Savić.

Kasnije će se treninzima ‘delfinima’ pridružiti sledeći igrači: Branislav i Stefan Mitrović, Živojinović, Dobožanov, Jakšić, Mandić, Lukić i Ćuk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter