0
Ostali sportovi

FOTO: waterpoloserbia.org

DEJAN SAVIĆ OKUPIO VATERPOLISTE: ‘Delfini’ odradili trening na kome su se smenjivali teretana i košarka!

Objavljeno: 25.05.20 u 12:45

Vaterpolo reprezentativci Srbije okupili su se danas u Beogradu i počeli s radom u Zavodu za sport i omladinu u Košutnjaku.

– Najvažniji deo prvog dana je bio sastanak na kojem su momci saznali kakve su nam ideje, ali koje ovoga puta zavise od spoljnih okolnosti. Ovako ćemo da radimo ove nedelje, a već naredne će biti drugačije – rekao je selektor Dejan Savić, a prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Oko 20 igrača se pojavilo danas u Košutnjaku, a očekuje se da u narednom periodu bude i svih 27 koliko ih je na spisku selektora Savića.

Igrači su, kako se dodaje, trenirali u dve grupe koje su smenjivale – dok je jedna radila teretanu, druga je igrala košarku i obrnuto.

– Dobro je da smo krenuli, ovakve obaveze uvek prijaju. Moramo da ostanemo u formi bez obzira kakvi će kalendari takmičenja da budu – rekao je reprezentativac Sava Ranđelović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter