1
Domaći fudbal

ON JE DETE O KOM PIŠE SVET: Hoće ga Srbija, ali i Barselona, Juventus i Milan!

Objavljeno: 24.05.20 u 20:08

Momak rođen pre 18 godina u Berlinu je fudbaler o kom danas piše ceo svet, a uz njegovo ime vezuju se Barselona, Juventus i Milan.

Dugo će Lazar Samardžić (18) pamtiti 22.maj 2020. godine kada mu je trener Bruno Labadija pružio šansu da debitujue u dresu Herte. Ovaj momak, naše gore list, rođen je u Berlinu i debitovao je u tamošnjem gradskom derbiju protiv Union Berlina.

Šansu je dobio posle sjajnih partija u mlađim kategorijama Herte. Kao kadet postigao je 40 golova, da bi ove godine u juniorskoj konkurenciji postigao 14 golova uz devet asistencija.

Sada italijanski ‘Skaj sport’ piše da je Lazar Samardžić na meti Barselone, Atletiko Madrida, Juventusa i Milana. Navodno, skauti ovih klubova već duže vreme prate ovog momka koji igra ofanzivnog veznog igrača.

Lazara Samardžića želi i FS Srbije u svojim redovima, tačnije dresu Srbije, ali je konkurencija prejaka – rodna Nemačka!

0
0

1 Komentara

  1. U Nemackoj se nece nesto naigrati. Kod nas bi mogao da bude godinama u timu. Bolje prvi u selo, nego zadnji u gradu. Uz normalno vodjenje reprezentacije, mogli bi da imamo odlican tim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter