0
Domaći fudbal

STRAŠNA TRAGEDIJA: U 38. godini ubio se bivši napadač OFK Beograda i reprezentativac Srbije!

Objavljeno: 23.05.20 u 12:14

Možemo reći legendarni napadač OFK Beograda i dete Partizana Miljan Mrdaković ubio se danas pucnjem iz pištolja.

Ubio se Miljan Mrdaković! Bivši fudbaler OFK Beograda i dete Partizana izvršio je samoubistvo. Po prvim informacijama koje je objavio portal ‘Kurir’, Miljan Mrdaković je bio u iznajmljenom stanu sa devjkom, seo je na krevet, izvadio pištolj i rekao ‘Ne mogu više’. Devojka je izašla iz stana i pozvala policiju, a kada se vratila fudbaler je ležao mrtav. Pucao je sebi u glavu.

Miljan Mrdaković rođen je 6. maja u Nišu. Počeo je fudbalom da se bavi u Radničkom, te je prešao u mlađe kategorije Partizana, pa belgijskog Anderlehta.

Godine 2002. vratio se u Srbiju u OFK Beograd gde je za sezonu postigao više od 20 golova. Usledio je prelatak u Gent, pa povratak na Karaburmu. Kasnije je promenio mnogo klubova Salcburg, Metalist Harkov, Makabi Tel Aviv, Gimaraeš, Šangdong, Apolon, Etnikois, AEK, Đangsu, Enosis, Beriju, Tampines, Levadijakos, Vojvodinu, Atromitos, Rad. Karijeru je završio u dresu OFK Beograda.

Zabeležio je nastupe za reprezentaciju Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter