0
Domaći fudbal

DEVOJKA MILJANA MRDAKOVIĆA OTKRILA UZROKE TRAGEDIJE: Sve mu se skupilo, imao je probleme sa kojima nije mogao da se nosi

Objavljeno: 23.05.20 u 21:58

Devojka Miljana Mrdakovića koji je izvršio samoubisto, otkrila je detalje koji su možda bili uzrok strašne tragedije.

Samoubistvo se dogodilo u iznajmljenom stanu u kojem je Mrdaković živeo sa devojkom, pevačicom Ivanom Stanić, koja je i pozvala policiju.

STRAŠNA TRAGEDIJA: U 38. godini ubio se bivši napadač OFK Beograda i reprezentativac Srbije!

Stanićeva je objasnila šta je mogao da bude uzrok tragedije.

– Iskrena da budem, mi smo imali idealnu vezu i ljubav i sve je to bilo super, ali je on imao neke probleme s kojima nije mogao da se nosi kako treba, nije bio jak. Malo je voleo da popije i mislim da je to pored problema koje je imao sa depresijom i glavni razlog zbog čega je to uradio – rekla je Stanićeva za portal ‘Telegraf’.

PANKOV U ŠOKU POSLE TRAGIČNE SMRTI MRDAKOVIĆA: Preseklo me je u stomaku, planirao sam da ga zovem na svadbu…

Ona je potom otkrila da se Mrdaković nije snalazio nakon što je okončao profesionalnu karijeru.

– Kako je meni makar pričao njemu se sve skupilo, bio je umoran od svega, završio je karijeru. Nije se jednstavno snalazio, ceo njegov život je bio fudbal, karantini i odjednom je ispao iz svega toga što ga je verovatno najviše mučilo, pa je počeo da se bavi menadžerskim poslom. Sad to tako funkcioniše, transferi i nekada ima posla, a nekada nema i sve je to moglo da krene na bolje, ali je to bila verovatno neka vrsta depresije, anksioznost – rekla je pevačica portalu i dodala:

On je ovako uvek bio nasmejan i pozitivan, ali on je od onih ljudi koji neće sve da kažu šta im leži na duši, međutim onda kad popije otvori se i tako mi je pričao neke stvari. Iskreno mislim da je najveći problem bio baš taj alkohol i da nije pio taj dan mislim da se to ne bi desilo, ali on kao da je želeo. On je meni više puta spominjao da želi da izvrši samoubistvo, a ja sam njemu bila kao psiholog. Mi smo tako često vodili razgovore dugo, dugo, a ovo je bio samo trenutak slabosti, nešto ga je puklo i desilo se – završila je Ivana Stanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter