in , ,

DEJAN STANKOVIĆ: Nije problem kada se pogreši, ne volim ovo kada se desi…

FOTO: HOTSPORT / Andrej Kranjc

Crvena zvezda je u poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva pobedila Grafičar 4:0 i tako na najbolji način najavila dvoboj sa Radom na Banjici u petak.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan prikazanim svoje ekipe. Kako kaže važno je zalaganje.

– Pristup od strane mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara je fenomenalan. To je ono na čemu konstantno radimo. Nije bitno protiv koga igramo, već pristup svakom protivniku. Nije problem kada se pogreši, ali da uđemo loše u utakmicu to ne volim. Zadovoljan sam ovom proverom, dobar protivnik – rekao je Dejan Stanković.

Srećan je Dejan Stanković što se ekipa vratila na ‘Marakanu’.

– Drago mi je što smo se vratili da igramo na našoj Marakani, rasporedili smo minute i polako se spremamo za nastavak prvenstva. Imamo još četiri utakmice i, nadam se, sve tri u kupu. Sve teče po planu i onako kako smo zamislili. Takođe, volim kada svi na nogama napuste teren, kada nema povreda ni ranijih odlazaka u svlačionicu.

Dejan Stanković je govorio i o mladim momcima koji nose dres Grafičara.

– Što se tiče Zvezdinih omladinaca i igrača Grafičara, mogu reći da imaju mnogo kvaliteta. Ja sam upoznao Erakovića, Juga i Krstovića. Oni su i danas odigrali dobro i potvrdili da Crvena zvezda na njih može ozbiljno računa. Ima tu i drugih igrača, kao i iz omladinskog pogona, ne možemo ih sve prekomandovati u prvi tim. Bitno je da Crvena zvezda ima nešto mlado i kvalitetno. Sa njima klub treba da napreduje i živi, tako da sam prezadovoljan svim što sam video u mečevima protiv omladinaca i Grafičara – rekao je Stanković.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VEST SA ‘OSTRVA’: Orije kažnjen sa 150 hiljada evra!

SJAJNE VESTI SA PIRINEJA: Premijer Španije dao ‘zeleno svetlo’, La Liga se nastavlja 8. juna!