1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKO NISTE GLEDALI UŽIVO: Evo kako je Crvena zvezda pobedila Grafičar 4:0 (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.20 u 13:45

U poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva i duel sa Radom na Banjici 29. maja, Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ pobedila Grafičar 4:0.

Sva četiri pogotka četa Dejana Stankovića postigla je u drugih 45 minuta. Tada su se na terenu našli vihorni Željko Gavrić, oporavljeni Ričmond Boaći i razigrani Milan Gajić. Oni su doneli prevagu i ohrabrili stručni štab pred nastavak prvenstva.

Golove sa utakmice možete pogledati ispod teksta:

0
0

1 Komentara

  1. Iz ovog “highlight”(vrhunac), sa utakmice Zvezda – Grafičar 4:0 (0:0) se još jednom potvrdilo zbog čega niko u svetu neće ni da pita za Zvezdine “kapitalce”! Što se tiče onog Boaćija koji se obrukao u Kini, kada su ga vratili ekspresnom poštom sa naznakom “roba sa greškom”, oduvek smo tvrdili da je on najopasniji kada ostane sam u petercu protivnika! Tako je i ovoga puta postigao treći gol za Zvezdu! Zvezda treba da bude uporna sa talentovanim vrlo brzim 33-godišnjim Benom, sjajnim strelcem iz penala! To što je on danas upropastio tuce izglednih prilika ne mora tragično da se shvati , jer on će to sve nadoknaditi svojim nezaboravnim pogocima iz penala, kada se nastavi prvenstvo u SLS! Napred sa “kapitalcima” i hit komedijama od njihovih igara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter