0
Domaći fudbal

SRĐAN BABIĆ: Dupla kruna je naša obaveza

Objavljeno: 22.05.20 u 14:20

Fudbaleri Crvene zvezde danas su odradili pripremni trening za sutrašnju kontrolnu utakmicu protiv filijale Grafičara koja će od 11 časova biti odigrana na stadionu ‘Rajko Mitić’ uz direktan TV prenos na Zvezdinoj televiziji, kao i na Jutjub kanalu ‘Zvezda Kids’. Stameni štoper Srđan Babić ističe da će njegov tim odigrati maksimalno koncentrisano, ali i takmičarski.

– Generalno, kao i pred svaku utakmicu najviše obraćamo pažnju na taktičke detalje. Gledamo svakog protivnika na isti način, bilo da su to prijateljski mečevi ili prvenstveni. Utakmica protiv Grafičara je, na neki način, proba pred nastavak šampionata. Maksimalno smo fokusirani pred sutrašnji duel, a tako će biti i pred svaki meč u prvenstvu – naglasio je Babić.

Momak sa brojem ’15’ na leđima istakao je da je tim vredno trenirao od povratka na teren.

– Za razliku od ostalih treninga, danas smo radili na taktici i na detaljima oko postavke igre. Stvarno smo naporno radili tokom ovog mini-ciklusa priprema od povratka na teren sa, prinudnog odmora. Teške su noge, ali mi smo profesionalci i znamo čiji dres i grb nosimo. Dajemo maksimum na svakom treningu, iako je današnji bio slabijeg inteziteta. Verujem da ćemo biti maksimalno spremni.

Nastavak šampionata je za tačno sedam dana, a crveno-bele očekuje i duel u Kupu Srbije.

– Kao što su moji saigrači ranije istakli, naš glavni cilj je osvajanje duple krune. Trofej u kupu nismo dugo osvojili tako da želimo da obradujemo naše navijače. Naravno, tu je i titula koja nam je na dohvat ruke. Dupla kruna je naša obaveza prema klubu i sjajnim navijačima koji nam daju podršku i kada je dobro i kada nam ne ide. Ponosan sam na njih, a mi želimo da i njih učinimo ponosnim – podvukao je defanzivac Crvene zvezde. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter